Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Έτσι εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το Ναρκόπλοιο με τους 2 τόνους χασίς στα Κύθηρα!

Η δήλωση του Λιμενικού Σώματος ότι
"Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών"
περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Κυθήρων, ακινητοποίησε πολυτελές σκάφος αναψυχής, σημαίας Ιταλίας, το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης που εκτιμάται περίπου σε δύο τόνους, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗΣ & παραπλανητική.
Στην αδημοσίευτη φωτό (μας) το εμπλεκόμενο ταχύπλοο, μια μέρα πριν την "ατυχία" του φαίνεται "παρκαρισμένο" στο λιμάνι του νησιού Αντικύθηρα. Πριν δέσει στην προβλήτα διπλαρώνει στα ανοιχτά ντόπιο ψαρά, και οι δυο ξένοι που το κουμαντάρουν, ρωτούν αν στα Αντικύθηρα μπορούν να ανεφοδιαστούν με καύσιμα
Ο "δικός" μας πονηρεύεται από την συμπεριφορά τους και  δηλώνει άγνοια. Την ίδια στιγμή...
τηλεφωνεί σε συγγενή του να ειδοποιήσει τον Αστυνόμο του νησιού. Ο Αλβανός κι ο Ιταλός

μπαίνουν στο "Ποταμό" το λιμάνι των Αντικυθήρων, και κατευθύνονται στο  μπακάλικο/ταχυδρομείο /ταβέρνα  για να αγοράσουν τσιγάρα και καφέδες και πληρώνουν με εκατόευρο. Ρωτούν για καύσιμα κι όταν παίρνουν αρνητική απάντηση, χωρίς να πιουν τους καφέδες ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ανήσυχοι. Στο μεταξύ ο τοπικός και μοναδικός αστυνομικός αφού έχει συλλέξει πληροφορίες από τους ντόπιους για την υποπτη συμπεριφορά τους, πλησιάζει το σκάφος και βλέπει αποτσίγαρα και βρώμικες πατημασιές στα πολυτελή καθίσματα της θαλαμηγού καθώς και εμφανή πλαστικά δοχεία καυσίμων. Τους πλησιάζει καθως επιστρέφουν από την ταβέρνα ζητώντας στοιχεία ως δήθεν τυπική διαδικασία. Η γλώσσα του σώματος προδίδει ανησυχία και εκνευρισμό. Ειδοποιείται το Λιμεναρχείο των Κυθήρων (πους ως γνωστόν τοις πάσι,  συμπεριλαμβανομένων των διακινητών κάθε λογής δεν διαθέτει ουτε φουσκωτή παιδική βάρκα για να "ακτοφυλάτει"το πιο μεγάλο πέρασμα πλοίων μεταξύ Ιονίου-Αιγαίο -Κρητικού και Λιβυκού πελάγους. Διαθέτει όμως 4Χ4 Τζιπ).
 Αυτοί ζητούν από τον Αστυνομικό, που επιμένει ότι κάτι μεγάλο τρέχει, να πετάξει το μπαλάκι στο Λιμεναρχείο Νεάπολης.
Και ενώ διαβάσαμε σε όλα τα ΜΜΕ για ευρεία επιχείρηση μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών", στα ΑΝΤΙΚΎΘΗΡΑ ο κόσμος τοχει τούμπανο πως  η σύλληψη του ναρκόπλοιου επετεύχθη επειδή  ΑΤΥΧΩΣ η θαλαμηγός είχε ξεμείνει μεσοπέλαγα από καύσιμα, και έτσι ήρθε το τετ α τετ με το σκάφος της δίωξης.

Στο δια ταύτα κυριε Κουρουμπλή και κύριε Τόσκα,  να θυμάστε ότι 2 τόνοι λιγότερα ναρκωτικά κυκλοφορούν στις πιάτσες του θανάτου, χάρις στους κατοίκους αυτού του νησιού που κινδυνεύει να ερημοποιηθεί από την εγκατάλειψη της πολιτείας καθώς και από συγκοινωνιακό αποκλεισμό.
Τελικά αυτοί οι άνθρωποι που έχετε ξεχάσει,( και δεν βγάζουν Δελτίου Τύπου στα ΜΜΕ για να να καυχηθούν)   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και χωρίς ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ να θυμάστε οτι ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
Όσο για τον Αστυνομικό,  που η παρατηρητικότητα του έγινε η αιτία να εντοπιστεί και κατασχεθεί η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, υπηρετεί σε ένα σπάνιο Αστ.Σταθμό/κατοικία, που η τουαλέτα/απόπατος είναι υπαίθρια, και εδώ τον χειμώνα τα 10 μποφόρ είναι συνηθισμένη κατάσταση και δύσκολο να βγαίνεις για τις αναγκες σου με τέτοιο παλιόκαιρο.
SOS-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ.
P.s. Εαν κάποιος "επίσημος" αμφιβάλει δια τα ανωτέρω καλείται να τα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι και ώτων. 
16-17 Αυγούστου γιορτάζεται ο πολιούχος και προστάτης του νησιού Αγιος Μύρωνας και στο πανηγύρι σερβίρεται δωρεάν άφθονο και γευστικότατο αγριοκάτσικο. 
Γι αυτό συνδυάστε το τερπνόν μετα του ωφελίμου και γνωρίστε το μοναδικό και πανέμορφο νησί πριν ξεπουληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ για ψίχουλα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου