Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

(ΑΤΙBΑ): Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα και βυθισμένα Αντικείμενα στα Αντικύθηρα!

.... η αλλοιώς (Unidentified Flying and swimming Objects). ....................................................
Το αριστερό UFO "συνελήφθη " ON CAMERA" στον ουρανό από διερχόμενο τουρίστα κατα μήκος της επαρχιακής (η Δημοτικής - θα σας γελάσω) οδού, που ενώνει τον Ποταμό με το Μοναστήρι του Αγίου Μύρωνα στο νησί  των Αντικυθήρων. Επιστήμονες από όλο των κόσμο προσπαθούν να αναλύσουν την χαμηλής ευκρίνειας φωτό, για να αποφανθούν αν πρόκειται για Ιπτάμενο εξωγήινο σκάφος, η παιχνίδι του τηλε-φακού.
Η δεύτερη όμως ανακάλυψη (εκ δεξιών-φυσικά) από  την...
πρεσβυτέρα  μέσα στο σπήλαιο/λίμνη  (όπου ευρέθη εικόνισμα του αγίου Μύρωνα στα τέλη του 18ου αιώνα) έχει διχάσει την τοπική κοινωνία για το αν πρόκειται για ιερα Μορφή "Ρασοφόρου", άρα θαύμα, η  ...κατι άλλο.
Αναμένεται να συνεδριάσει η Ιερά Σύνοδος για να αποφανθεί, καθώς , εκτάκτως συνεδριάζουν στο Υπουργείο Ναυτιλίας για να δρομολογήσουν (ξανα εκτάκτως) πλοίο (αυτό κι αν θα είναι θαύμα) που θα μεταφέρει την λαοθάλασσα προσκυνητών στα Αντικύθηρα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Μητρόπολη εξετάζει την τοποθέτηση ΑΤΜ στην είσοδο της Μονής καθώς και εγκατάσταση POS δίπλα από το παγκάρι για την εξυπηρέτηση των πιστών & απίστων.
Σε λίγο ζωντανή σύνδρση με νεώτερες πληροφορίες από το "μέτωπο"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου