Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Μετά από ευρεία επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος δύο τόνοι ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκαν (στα η Αντι) Κύθηρα και κατασχέθηκαν!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
 Αυγουστιάτικο παραμύθι για την αποτελεσματικότητα και επαγρύπνηση της Hellenic Coast Guard!
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών (εδω γελάνε), εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Κυθήρων, πολυτελές σκάφος αναψυχής, σημαίας Ιταλίας, το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης που εκτιμάται περίπου σε δύο τόνους.
 Το...


 ανωτέρω σκάφος είχε αποπλεύσει από την Ιταλία με ενδιάμεσο σταθμό φόρτωσης του παράνομου φορτίου τις Αλβανικές ακτές, με προορισμό το Αιγαίο.
Από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, Ιταλικής και Αλβανικής υπηκοότητας και κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος.
 Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr, ενώ η ακριβής ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας θα γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο
Τύπου. το sos-antikythera.blogspot.gr όμως έκανε ερασιτεχνικό μεν, πραγματικό δε ρεπορτάζ,  και έτσι στη συνέχεια θα μάθετε την αληθινή ιστορία της "επιτυχίας" και σε ποιους (πραγματικά) οφείλεται, χωρίς τους δράκους που πρόσθεσε το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος  κλικ (http://www.hcg.gr/node/15691) για να καρα-καυχηθεί...
Ελεος ρε Κουλούρη με τα  τζιμάνια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου