Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Η "μαϊμού" επιτυχία του Λιμενικού με τον εντοπισμό θαλαμηγού με 2 τόνους ναρκωτικών.

 Δεν πέρασαν μερικές ώρες από τον (τυχαίο-ναι σωστά διαβάσατε) εντοπισμό  νοτίως των Κυθήρων ταχύπλοου με μεγάλη ποσότητα Αλβανικού χασίς (ναι οι μορφωμένοι της Coast Guard το λένε Ινδική κάνναβη) και πριν στεγνώσει το μελάνι της καταγραφής του μυρωδάτου φορτίου, το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού  πλημμύρισε προς πάσα κατεύθυνση και MEDIA, την τεράστια επιτυχία του Σώματος, που προήλθε "Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών"!!! Και να φωτογραφίες  του...

εμπορεύματος αραδιασμένο στην προβλήτα της Νεάπολης Λακωνίας (από όπου εκτοξεύθηκε το ταχύπλοο της Διώξης) και να κοντινά πλάνα της "πολυτελούς θαλαμηγού, και να τα στοιχεία (φύλου και Εθνικότητας) των επιβαινόντων .
Σίγουρα τα μουστάκια  του "Dirty Harry" Ραχωβίτσα, που έχει στρατολογηθεί από την DEA στο κλιμάκιο της Αθήνας ( θρυλική αμερικανική υπηρεσία ενάντια στα ναρκωτικά)θα τρίζουν από έκπληξη. Πότε πρόλαβαν οι τέως συνάδελφοί του, να ολοκληρώσουν προ και after ανακρίσεις, να βρουν τους συνεργάτες των διακινητών , και να στείλουν το ολοκληρωμένο πακέτο στην Δικαιοσύνη, ένα Θεός η ο ΥΝΑΝΠ ( Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής) ξέρει.
Γιατί η κοινη λογική και διεθνής πρακτική, υπαγορεύει σε τέτοιες περιπτώσεις να μην διαρρέει ούτε το χρώμα της θάλασσας όπου έγινε η επιχείρηση, για να μην πέσει σύρμα στους ντόπιους παραλήπτες/συνεργάτες των κακών. Και εδω, τα τοπικά μέσα και κατ επέκταση τα Αθηνοκεντρικά MEDIA, ήξεραν λεπτομέρειες του "κατορθώματος" πριν ακόμα δέσουν κάβο το περιπολικό και το Ναρκόπλοιο.
Γιατί βάζουμε την λέξη κατόρθωμα σε εισαγωγικά, θα το εξηγήσουμε στην επόμενη ανάρτηση.
Αλλά μια και έχουμε (περιέργως) κοντινό πλάνο με την μάρκα -Fiart 50 Genious -της πολυτελούς θαλαμηγού που μετέφερε (σύμφωνα με τις διαρροές) πότε 1τόνο πότε 1,5 πότε 2 τόνους Ινδική κάνναβη Made in Albania, να σας ενημερώσουμε ότι το κότερο κοστίζει μεταχειρισμένο πάνω από 200 χιλιάρικα, έχει 3 καμπίνες και 2 μπάνια ,πιάνει 32 μίλια ταχύτητα και χωράει 1800 λίτρα καύσιμο.
Θυμηθείτε αυτές τις πληροφορίες καθως στη συνέχεια θα εξηγήσουμε το ιστορικό της κρουαζιέρας τους στο Ιόνιο πριν "τρακάρουν"ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ με τους λιμενικούς....
Δείτε την επόμενη ανάρτηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου